“Un plat de ramen és com un univers en si mateix, amb la vida del mar, les muntanyes i la terra on tothom existeix en perfecta harmonia! “The Ramen Girl” 2008 film.
Obrim les nostres portes el març del 2015 apostant principalment pel RAMEN, considerat com el nou “Fastfood” a foc lent i com a plat estrella. Som pioners a portar a Barcelona el ramen Tonkotsu conegut per la seva complexitat, ja que pot portar un mínim de 10 hores de cocció perquè el resultat sigui un brou untuós de textura cremosa i blanquinosa producte del col·lagen que es desprèn en bullir els ossos de porc lentament durant hores, és totalment natural, i està elaborat amb productes de proximitat, a excepció dels que hem d'importar d'Àsia ja que aquí no es troben.
A Tonkotsu també pots trobar ramen vegetarià altres plats d'Asian Street Food, i una gran varietat de woks
elaborats amb productes frescos i fets al moment, el més famós el “pad thai”, 3 tipus de curris, Baos, pokes, i altres tapes asiàtiques.
Un ampli finestral omple l'espai de llum natural, amb una decoració moderna amb toc industrial i un ambient casual i relaxat amb taules llargues compartides, fanalets penjants inspirats en els mercats de carrer asiàtics, on es poden sentir còmodes persones soles, parelles, famílies i grups.
Es diu que el RAMEN és addictiu, bé sigui perquè t'atrapa en ser un plat reconfortant i nutritiu o . . . . t'animem a descobrir-ho!